Karl Raats logo black

Professionele creativiteit via creatieve media

All lectures

Creatieve content voor jouw event

Deelnemers die maanden later nog steeds houvast hebben aan de lezing, workshop of sessie die jij organiseerde. Dat kan, professioneel, verfrissend en volledig op smaak van jouw huisstijl en identiteit. Voor minder ga je toch niet? Enkele voorbeelden:

Een denkboekje

Partijen als ING, Enexis, ENLP, de NS en de Nederlandse Vereniging voor Makelaars gingen je al voor met de co-creatie van een Denk- en Doeboekje:

• een korte, krachtige set aan creatieve denktips
• die naadloos aansluiten bij het thema van je event.
• Voor je gasten een positief en handzaam cadeau
• en geheugensteuntje aan een geslaagde sessie die in deze vorm je boodschap, je merk en je business blijvend ondersteunt, lang nadat je event is afgelopen.

Karl Raats Denkboekje

Weten hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Neem meteen contact op.

Hoorspel / Podcast

Is dat nog wel van deze tijd, een hoorspel of podcast? Tuurlijk wel. Het gepaste medium op de gepaste plaats en tijd doet wonderen. Hieronder vind je twee stukjes podcast die naar aanleiding van De Week van de Ondernemer ism de NS tot stand is gekomen.
Deelnemers aan het congres die bij inschrijving aangaven met de trein te komen, kregen een retour 1ste klasse ticket en een uitgebreide podcast van 2 x 10 minuten. Eentje als opwarmer naar het event toe. En eentje als wrap-up tijdens de rit huiswaarts.

• Hoorspel voorbeeld 1: NS intro
• Hoorspel voorbeeld 2: NS Spoorgeschiedenis 1
• Hoorspel voorbeeld 3: Somniyum boekvoorstelling

Op die wist de NS haar klanten te bedienen met een aardig extraatje precies daar waar de NS haar klanten bedient: op de trein.

Productie ism Cavern Studios

Videocontent

Een introductie-filpmje, een audiovisuele intro voor op de website, event-website. Maar ook, op maat gemaakte content voor intern gebruik, of in augmented reality in een gelegenheidsmagazine, zeg het maar. JCI Nederland, MTB en Nyenrode Business Universiteit zijn maar enkele blije bedrijven die er slim gebruik van maakten.

Karl Raats Videocontent

Heb je zelf al ideeën, of wil je samen doelgerichte dingen bekokstoven? Neem meteen contact op.

Maar ook interviews, artikels voor het bedrijfsmagazine, Q&A’s … Precies die vorm en inhoud die voor een hefboomeffect zorgt waar jij wat aan hebt.

Productie ism Sparkvalley.eu

Info & Boekingen: Neem meteen contact op, en laat je voor boekingen professioneel bijstaan door Assemblee Management.