Karl Raats logo black

Help anderen in hun creatieve kracht

All lectures

Jouw goede doel

Dit is een vak dat je mag doen. Nooit moet. Het is bij uitstek een vak van gunnen en gegund worden. Ik voel me dan ook enorm gefortuneerd dat mij dit prachtige beroep gegund wordt. Daarom is het maar wat normaal dat je ook wat terug schenkt. Naast een handvol andere initiatieven, dit bijvoorbeeld:

Eens per kwartaal werk ik samen met een opdrachtgever die wel de doelen heeft, maar niet de duiten. Dus in plaats van een factuur, creëren we samen een kans om iemand te helpen die het veel meer nodig heeft dan wijzelf. We helpen elkaar anderen te helpen.

Een voorbeeld. Fysiocompany bestond 12,5 jaar en wilde haar directeur Bill van Mourik extra in de bloemetjes zetten. Bill is eveneens groot pleitbezorger voor Desa Les Bali, een stichting die concrete projecten realiseert in Desa Les zoals tandheelkundige zorg, verbeterde onderwijssituatie enz.


 

FysioCompany Karl Raats Bill van Mourik

 

Het budget dat FysioCompany voor een spreker kon opzij zetten werd aan Desa Les Bali geschonken waarna er speciaal voor Bill nog eens met de hoed werd rondgegaan in het netwerk. Dat resulteerde in een mooie gift van €2.000 aan de stichting.

Maar er zijn ook andere mogelijkheden: zoals werkuren doneren aan het goede doel waar je organisatie zich mee bezig houdt, net als MPI Nederland dat deed. Of een rechtstreekse schenking aan MobileSchool.org zoals door SOPOH.

Voor meer info en boekingen kan je terecht bij:
Léontine Hoek van Assemblee Management : leontine@assemblee.nl | +31 43 343 21 69