top of page

GELUKKIG NU JAAR

Bijgewerkt op: 24 jan. 2023


Valt het jou ook op? Dat er elke jaar zó véél mensen zijn die aftellen naar het nieuwe jaar? Want dan gaat alles veranderen. Dan, ja dan, is de ellende van het afgelopen jaar ein-de-lijk voorbij en valt alles in de plooi “want volgend jaar wordt mijn jaar!”


Serieus?! Hoeveel jaar maken mensen zich dat al wijs? Hoeveel jaar maken we onszelf dat al wijs? En heeft het ooit al gewerkt? Eerlijk?!


Je wil een frisse start? Maak die dan nu! Niet op 1 januari, met een kater en te weinig slaap. Nee, NU!!! Je wil je fitter voelen?

Trek nu die loopschoenen aan. Je wil wat aan je eetgewoonten doen? laat nu die vette hap staan. Je wil stoppen met roken? Smijt nu die sigaret de deur uit. Doe het nu. Bel NU die vriend om het weer goed te maken. Zeg NU ‘ik hou van je’ aan al die het nodig hebben dat van je te horen. Pak NU dat muziekinstrument en leer het spelen. Zet NU die paar euro op je spaarrekening om die gekke droom van je dichterbij te brengen. Lees NU dat boek, of nog beter, SCHRIJF NU dat boek… Nu dus, NU NU NU.

Gelukkig nieuwjaar? Ik ben er he-le-maal klaar mee.

Vanaf NU is het gelukkig NU-jaar.

Elke moment van iedere dag opnieuw en opnieuw en opnieuw. Dát wens ik jou.

Karl


Lees, reageer en deel de Engelstalige versie op LinkedIn

תגובות


bottom of page