top of page
18108_MHK_196A6656_LR.jpg

KARL ALS DAGVOORZITTER
COACH & VOICE-OVER

Karl een spreker noemen, is zoals een timmerman een hamer noemen. Spreker zijn, of dagvoorzitter, coach of voice-over zijn voor hem de media die hij inzet al naargelang het publiek, de context, de beschikbare tijd en het te behalen doel.

De gemene deler is steeds: Hoe het on(der)benutte potentieel van je team, organisatie of jezelf aanspreken? Als spreker doe je dat vol in de spotlights, als coach ben je de minst belangrijke persoon in de kamer. Het is op dat spectrum dat je Karl inzet om precies dat effect te creëren dat jou en de jouwen in staat stelt Meer Zin Wekkende dingen te doen. 

Dagvoorzitter - Karl Raats.png

KARL ALS DAGVOORZITTER

Beschouw Karl's ‘Dagvoorzitterschap’ als een vrijbrief om hem op eender welke manier in te zetten: De zaal op temperatuur krijgen, het MT interviewen, een eigen lezing erbij, een masterclass voor een select gezelschap, een workshop... wat er ook nodig is om een succes te maken van je dag. 

Hij doet ook steeds een warme oproep om hem bij de opmaak van het programma mee te laten aanschuiven. Karl doet niet liever dan aan de voorkant mee denken en puzzelen om een zo relevant mogelijk programma mee tot stand te brengen.

KARL ALS COACH

Karl is getraind co-active coach (via CTI). Deze manier van coaching sluit naadloos aan bij het basisprincipe achter de slagzin Meer Zin Wekkend: 'Het bevrijdt je van belemmerende overtuigingen en onbedoelde zelfsabotage die tussen intentie en actie staat.'

Veelal maakt deze coaching deel uit van een ruimer programma aan trainingen en begeleiding. Zoals recent bij PDM Industrial Management Services en Assa Abloy Benelux. Let wel: Plaatsen zijn beperkt en het coachings-agenda is minstens zes maanden op voorhand gevuld.

COACHING - KARL RAATS.png

Véronique Orens -
YUGENING

Zoveel inzicht en mensenkennis, zo vriendelijk en grappig, zoveel begrip en geduld…
Maar ook zo uitdagend, ontnuchterend en zinvol botsend tegelijk.
De coaching was een helse rit… en één van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.

Jean-François Koeune
Assa Abloy BNL

Uitdagend, inspirerend, scherp : drie sleutelwoorden om onze eerste samenwerking met Karl samen te vatten. Hij heeft ons geholpen om verandering in beweging te brengen. Heel concreet, zowel qua inhoud als vorm. Zonder cijfers, grafieken of klassieke ppt slides zijn wij erin geslaagd om een sterke en duidelijke boodschap bij onze 270 medewerkers te brengen.

Toby Newman -
Here

I worked with Karl on what started out as a motivational speech request but turned into something so much more. In just a short about of time, Karl was about to capture the essence of what it means to think creatively and inspire the group.
He was a pleasure to work with and was generous with his time.
VOICE-OVER KARL RAATS.png

KARL ALS VOICE-OVER

Zoals Karl steeds te vinden is om een pod-cast met je op te nemen naar aanleiding van je event, zo kan je ook zijn stem inzetten voor zelf of samen gecreëerde inhoud.

Zoals de twee voorbeelden (zie Soundcloud player):

1) Audio file voor de NS Zakelijk (deel 1 van 2) 
2) Nep 'Interview' met Dhr. Horksma
 (stem door Karl Raats) van de fictieve Belangenvereniging Bezorgde Bureaucraten (opname dateert van voor de oprichting van de politieke partij BBB) nav de lancering van het boek Somniyum.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP

Dank voor je bericht. Ik neem snel contact op. An

JaCheque_inzetten
MS5_8938.jpg

SPREKER SLIMMER SAMENWERKEN

Ontdek en beleef een manier van denken en doen die niet ondanks, maar juist dankzij onze onderlinge verschillen en tegenstellingen werkt.  En vraag je af waarom je de dingen al niet veel eerder zo aanpakte.

DSC00327 - JC02_PackShot_Menu_cropped.png

DE JA CHEQUE BELEVING

Zet de Ja Cheque in als onvergetelijke give-away na een tot-in-de-toppen-van-je-tenen inspirerende lezing die nog lang nazindert bij de deelnemers aan je event. Letterlijk en figuurlijk een droom cadeau.

spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

SPREKER AANSPREEKCULTUUR

Feedback geven en ontvangen, is een mijnenveld vol aannames, goede bedoelingen met averechts effect. Wat geweldig nieuws is, want dat wil zeggen dat de ruimte tot verbetering gigantisch is.

bottom of page