top of page
18108_MHK_196A6656_LR.jpg

KARL ALS SPREKER
SAMENWERKEN & TEAMWORK

Hoe steeds complexere knopen van steeds meer belangen en meningen doorhakken met steeds meer partijen in minder tijd? Soms lijkt het erop dat er geen eenvoudige vraagstukken meer bestaan. Alles is volatiel, onzeker, complex en ambigu geworden.  
Geen wonder dat onze oude manier van samenwerken tegen zijn grenzen aanloopt.  
 
Er is een alternatief. 
Een manier van denken en doen die niet ondanks, maar juist dankzij onze verschillen en tegenstellingen werkt.

Een wijze van omgaan met uitdagingen en met elkaar die effectief, efficiënt en psychologisch veilig is. Een die minuten nodig heeft in plaats van weken of maanden. En een die – hoe kan het ook anders – meer zin wekt. 

IMG_1512.HEIC

SAMENWERKING EN TEAMWORK FACILITEREN

17 Jaar ervaring met creatieve denkprocessen, het faciliteren van verandertrajecten en begeleiden van ontelbare brainstorms balt Karl in korte, krachtige inzichten en interacties die je publiek veel trial & error, verloren moeite, tijd en energie gaan besparen.

De enige twee vragen waar deelnemers aan het eind van deze energieke lezing mee blijven zitten, is:

 

Hoe komt het dat ik dit nog niet wist? En waarom deden we dit al niet veel eerder zo?  

Stefaan Majoor -
GOM Zorgsupport

Karl heeft het ijs gebroken, de mensen een lach en een traan bezorgd ( de laatste ook van het lachen) en iedereen een stukje zelfreflectie meegegeven. Het maakte onze 1e officiële Zorgdag tot een groot succes. Karl blijft hoog op ons verlanglijstje staan om ons te verblijden met zijn performance. Want die is top.

Ferry Barendregt -
IVA Driebergen

Geweldig hoe je in korte tijd goed proefde wat de toon moest zijn waarop hij de IVA medewerkers een boodschap mee zou geven na de zomervakantie. Nu we als onderwijsinstituut een semester verder zijn, klinken je woorden van nog steeds door de gangen, in de docentenkamer en binnen het MT. 

Stephanie van Oorschot -
NHL Stenden

Having Karl as facilitator during our European Catering Summit was one of the best decisions we made for the event. Not only is he a true professional, from preparation to execution, he was able to get our audience in the right mindset for interaction, inspiration and 'take home value.
WAT JE MAG VERWACHTEN

Een warm bad vol eyeopeners en praktische tips, meteen inzetbaar en ideaal voor zelfverklaarde niet-creatievelingen. De naam van deze lezing:


"HET PRONOIA PRINCIPE"

Je publiek mag zich verwachten aan:

• een voorgehouden spiegel,
• concrete handvatten om de kennis en ideeën van jezelf en de ander te ontsluiten,
• die ongeacht ervaring, leeftijd, plaats in het organigram of persoonlijk temperament,
• een volwaardige plek krijgen in je team, en dat

• in een sfeer van psychologische veiligheid   

Of nog, hoe krijg je in minder tijd, meer voor mekaar, met een enorme energieboost er bovenop?

JaCheque_inzetten
MS5_8938.jpg

SPREKER MOTIVEREN & INSPIREREN

Er is niks fout met mensen motiveren en inspireren. Op voorwaarde dat al die motivatie niet door kieren en gaten weer wegstroomt. Voor je dus als bezeten gaat motiveren, doe je best iets compleet anders.   

DSC00327 - JC02_PackShot_Menu_cropped.png

DE JA CHEQUE BELEVING

Zet de Ja Cheque in als onvergetelijke give-away na een tot-in-de-toppen-van-je-tenen inspirerende lezing die nog lang nazindert bij de deelnemers aan je event. Letterlijk en figuurlijk een droom cadeau.

spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

SPREKER BETROKKENHEID

Medewerkers betrokkenheid creëren, is een mijnenveld vol aannames, goede bedoelingen met averechts effect. Wat geweldig nieuws is, want dat wil zeggen dat de ruimte tot verbetering gigantisch is. 

Contact Forumulier Keynote
KEYNOTE AANVRAGEN

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Lees onze privacy statement

Dank voor je bericht. We nemen snel contact op.

bottom of page