top of page

DEMOTIVEREN
KAN JE LEREN 

Hou op met motiveren. "Want", aldus de redenering van Karl Raats: "Je hoeft je mensen niet te motiveren. Stoppen met hen te demotiveren, volstaat." Al is de vraag dan wel, hoe stop je met iets waarvan je niet eens weet dat je het doet? 

Daarom leert Karl zijn publiek te herkennen wat het van nature al olympisch goed voor mekaar krijgt: elkaar dat goedbedoelde duwtje in de rug geven, de afgrond in.

VANAF
SEPTEMBER
2024

"Demotiveren Kan Je Leren" is een energieke stand-up act over hoe gewone mensen met de allerbeste intenties zichzelf en elkaar helemaal vast rijden.

 

Een feest van herkenning voor iedereen die dealt met de alledaagse uitdaging die 'collega' heet.

spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats
spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats

WAT WEET KARL
OVER MOTIVEREN?

Karl won geen olympische medaille, verloor geen negen vingers door de vrieskou bij het beklimmen van een onmogelijke berg.

Hij is maw precies zo heldhaftig als jij.  
 

Maar hij ziet en spreekt dag in dag uit talloze ondernemers, managers en teams van de meest uiteenlopende bedrijven. die één vraag gemeen hebben: hoe motiveer ik mijn mensen?

Zijn voortdurende onderdompeling in de zin en onzin van hoe 'medewerkers motiveren' wordt beoefend, weet hij op hilarische manier met zijn publiek te delen in 'Demotiveren Kan Je leren!'.

Marc JM Petit -
Nederland Filantropieland

"Karl is een moderator die als geen ander in staat is zijn publiek te laten schitteren. Hij zet sprekers letterlijk en figuurlijk op een podium en heeft vele creatieve werkvormen om hen met hun toehoorders in gesprek te brengen."

Simon Gryspeert -
Unizo

“Karl was een fantistische laatste spreker. Ons publiek verliet de zaal met een grote glimlach en flink wat motivatie om zelf aan het innoveren te gaan. Hij is erg professioneel en bereid om zijn lezing aan je noden aan te passen. Dankjewel Karl, ik raad je met plezier aan.”

Jacqueline Eeken -
Citizen M Hotels

"Karl challenges the ordinary, injects remarkable energy in his sessions, brings the much needed advice and the right tools for everyone to practice being more creative..”
JaCheque_inzetten
MS5_8938.jpg

SPREKER SLIMMER SAMENWERKEN

Ontdek en beleef een manier van denken en doen die niet ondanks, maar juist dankzij onze onderlinge verschillen en tegenstellingen werkt.  En vraag je af waarom je de dingen al niet veel eerder zo aanpakte.

DSC00327 - JC02_PackShot_Menu_cropped.png

DE JA CHEQUE BELEVING

Zet de Ja Cheque in als onvergetelijke give-away na een tot-in-de-toppen-van-je-tenen inspirerende lezing die nog lang nazindert bij de deelnemers aan je event. Letterlijk en figuurlijk een droom cadeau.

spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

SPREKER BETROKKENHEID

Medewerkers betrokkenheid creëren, is een mijnenveld vol aannames, goede bedoelingen met averechts effect. Wat geweldig nieuws is, want dat wil zeggen dat de ruimte tot verbetering gigantisch is.

Contact Forumulier Keynote

KEYNOTE AANVRAGEN

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Lees onze privacy statement

Dank voor je bericht. We nemen snel contact op.

bottom of page