top of page
18108_MHK_196A6656_LR.jpg

KARL ALS SPREKER
MOTIVATIE & INSPIRATIE

“Mijn mensen zouden wat positiviteit en energie kunnen gebruiken. Ik zou willen dat de deelnemers geïnspireerd de zaal uitgaan. We hebben nood aan meer motivatie.” Het zijn vaak voorkomende wensen wanneer opdrachtgevers contact opnemen.

  
En hoewel weten hoe je motivatie en inspiratie kan verhogen cruciaal is om je doelen te bereiken, zit er volgens Karl nog een veel relevanter vraagstuk:

Hoe stoppen we met elkaar onbedoeld te demotiveren?

 

Want wat voor zin heeft het om de keet vol energie te pompen wanneer die langs gaten en kieren weer wegstroomt, je mensen leeglopen en uiteindelijk ook zelf weglopen? 

spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats

DE ZIN EN ONZIN VAN MOTIVEREN

Karl won geen olympische medaille. Hij verloor geen vingers door de bijtende kou bij het beklimmen van een onmogelijke berg. En hij vond geen middel uit tegen een of andere verschrikkelijke ziekte.

Net zoals jij dus.  
 

Maar hij ziet, spreekt en werkt wel dag in dag uit met talloze ondernemers, managers en medewerkers van de meest uiteenlopende bedrijven.

 

Die voortdurende onderdompeling in de zin en onzin van hoe medewerkers motiveren, weet hij op hilarische manier met zijn publiek te delen.

Dat, en zijn leven nam een bijzondere wending toen hij zichzelf uitriep tot levend experiment in creativiteit.

Hij ging daarbij zijn eigen angsten, aannames en uitstelgedrag te lijf met een reeks grappige, onwaarschijnlijke en bevrijdende ervaringen tot gevolg.

“Proberen op zich heeft 100% slaagkans”, weet hij wel zeker sinds die tijd. Het verhaal achter die ervaringen gunnen jou en jouw publiek een unieke benadering van het motivatie-vraagstuk.

spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats

Marc JM Petit -
Nederland Filantropieland

"Karl is een moderator die als geen ander in staat is zijn publiek te laten schitteren. Hij zet sprekers letterlijk en figuurlijk op een podium en heeft vele creatieve werkvormen om hen met hun toehoorders in gesprek te brengen."

Simon Gryspeert -
Unizo

“Karl was een fantistische laatste spreker. Ons publiek verliet de zaal met een grote glimlach en flink wat motivatie om zelf aan het innoveren te gaan. Hij is erg professioneel en bereid om zijn lezing aan je noden aan te passen. Dankjewel Karl, ik raad je met plezier aan.”

Jacqueline Eeken -
Citizen M Hotels

"Karl challenges the ordinary, injects remarkable energy in his sessions, brings the much needed advice and the right tools for everyone to practice being more creative..”
WAT JE MAG VERWACHTEN

Geen ver-van-je-bed verhalen over Apple of Google. Al was het maar omdat jij wellicht geen 50 miljard opzij hebt liggen om leuke dingen mee te doen. Geen heroïsche verwezenlijkingen van wereldleiders of sportieve helden. Jij bent al blij met een zinvolle dag op kantoor en drie keer per week hardlopen. 


"NOOIT MEER MOTIVEREN"


"Nooit meer motiveren" is een energieke lezing over gewone mensen in alledaagse situaties, voor gewone organisaties die dealen met alledaagse uitdagingen.

 

Met de nodige zelfrelativering ontdekken we lachend onze eigen denkfouten en valkuilen wanneer we elkaar dat duwtje in de rug willen geven. En vooral hoe we onszelf en elkaar concreet, geloofwaardig en duurzaam kunnen motiveren en inspireren. 

JaCheque_inzetten
MS5_8938.jpg

SPREKER SLIMMER SAMENWERKEN

Ontdek en beleef een manier van denken en doen die niet ondanks, maar juist dankzij onze onderlinge verschillen en tegenstellingen werkt.  En vraag je af waarom je de dingen al niet veel eerder zo aanpakte.

DSC00327 - JC02_PackShot_Menu_cropped.png

DE JA CHEQUE BELEVING

Zet de Ja Cheque in als onvergetelijke give-away na een tot-in-de-toppen-van-je-tenen inspirerende lezing die nog lang nazindert bij de deelnemers aan je event. Letterlijk en figuurlijk een droom cadeau.

spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

SPREKER BETROKKENHEID

Medewerkers betrokkenheid creëren, is een mijnenveld vol aannames, goede bedoelingen met averechts effect. Wat geweldig nieuws is, want dat wil zeggen dat de ruimte tot verbetering gigantisch is.

Contact Forumulier Keynote

KEYNOTE AANVRAGEN

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Lees onze privacy statement

Dank voor je bericht. We nemen snel contact op.

bottom of page