top of page
18108_MHK_196A6656_LR.jpg

DEMOTIVEREN
VOOR 

Weten hoe je motivatie en inspiratie kan verhogen, mag dan cruciaal zijn om je doelen te bereiken, volgens Karl Raats is er een nog veel relevanter vraagstuk waar niemand zich aan waagt: Hoe stoppen we met elkaar te demotiveren?

 

Want wat voor zin heeft het om de keet vol energie te pompen wanneer die langs gaten en kieren weer wegstroomt, je mensen leeglopen en uiteindelijk ook zelf weglopen? 

spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats

VANAF
JANUARI
2024

DE ONZIN VAN MOTIVEREN

Karl won geen olympische medaille, verloor geen negen vingers door de vrieskou bij het beklimmen van een onmogelijke berg, en redde geen enkele mand met kittens uit een brandend huis.

Hij is maw precies zo heldhaftig als jij.  
 

Maar hij ziet, spreekt wel dag in dag talloze ondernemers, managers en teams van de meest uiteenlopende bedrijven. die één vraag gemeen hebben: hoe motiveer ik mijn mensen.

 

Die voortdurende onderdompeling in de zin en onzin van hoe 'medewerkers motiveren' wordt beoefend, weet hij op hilarische manier met zijn publiek te delen in 'Je Dagelijkse Dosis Demotivatie'.

"3 x Daags Demotiveren" is een energieke stand-up act over gewone mensen in alledaagse situaties, voor gewone organisaties die dealen met alledaagse uitdagingen.

 

Met de nodige zelfrelativering ontdekken we lachend onze eigen denkfouten en valkuilen wanneer we elkaar dat duwtje in de rug geven (richting de afgrond).

 

Want wie anderen en zichzelf happy wil houden, moet eerst dit tot op het bot begrijpen:
Je hoeft mensen niet te motiveren. Ze niet demotiveren volstaat.

spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats

Marc JM Petit -
Nederland Filantropieland

"Karl is een moderator die als geen ander in staat is zijn publiek te laten schitteren. Hij zet sprekers letterlijk en figuurlijk op een podium en heeft vele creatieve werkvormen om hen met hun toehoorders in gesprek te brengen."

Simon Gryspeert -
Unizo

“Karl was een fantistische laatste spreker. Ons publiek verliet de zaal met een grote glimlach en flink wat motivatie om zelf aan het innoveren te gaan. Hij is erg professioneel en bereid om zijn lezing aan je noden aan te passen. Dankjewel Karl, ik raad je met plezier aan.”

Jacqueline Eeken -
Citizen M Hotels

"Karl challenges the ordinary, injects remarkable energy in his sessions, brings the much needed advice and the right tools for everyone to practice being more creative..”
JaCheque_inzetten
MS5_8938.jpg

SPREKER SLIMMER SAMENWERKEN

Ontdek en beleef een manier van denken en doen die niet ondanks, maar juist dankzij onze onderlinge verschillen en tegenstellingen werkt.  En vraag je af waarom je de dingen al niet veel eerder zo aanpakte.

DSC00327 - JC02_PackShot_Menu_cropped.png

DE JA CHEQUE BELEVING

Zet de Ja Cheque in als onvergetelijke give-away na een tot-in-de-toppen-van-je-tenen inspirerende lezing die nog lang nazindert bij de deelnemers aan je event. Letterlijk en figuurlijk een droom cadeau.

spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

SPREKER BETROKKENHEID

Medewerkers betrokkenheid creëren, is een mijnenveld vol aannames, goede bedoelingen met averechts effect. Wat geweldig nieuws is, want dat wil zeggen dat de ruimte tot verbetering gigantisch is.

Contact Forumulier Keynote

KEYNOTE AANVRAGEN

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Lees onze privacy statement

Dank voor je bericht. We nemen snel contact op.

bottom of page