top of page

DE KRACHT VAN KWETSBAARHEID

Bijgewerkt op: 28 feb.


Op basis van onvoorwaardelijk vertrouwen iemands grootste droom helpen waarmaken. Dat is wat de ‘Ja Cheque’ mogelijk maakt. Niets voor op kantoor, juist?


En toch zetten steeds meer leidinggevenden de Ja Cheque in. Nu al liggen er voor dit najaar 565 Ja Cheque exemplaren opzij die ingezet gaan worden door teamleiders en managers. Mensen die daarmee hun leiderschap fundamenteel anders aanpakken. Hun boodschap wanneer ze een getekende Ja Cheque overhandigen aan hun team, als afdeling of vestiging? Formuleer de droom en mijn antwoord is nu al onvoorwaardelijk ‘Ja’.


Totaal gekkenwerk, niet?

En toch. Wat zich de voorbije maanden mocht ontvouwen bij hen die de sprong al waagden, toont hoe de kracht van #kwetsbaarheid teams en hun plannen écht in beweging krijgt. Hoe doorleefd en tastbaar vertrouwen in elkaar het schier onmogelijke tot leven wekt.


Vanaf dit najaar deel ik met heel veel vreugde getuigenissen van Ja Cheque schenkers én ontvangers. Wat de Ja Cheque voor hen heeft mogelijk gemaakt en hoe zij met, door en voor elkaar dat #verschilmaken waar ze al zo lang naar verlangden, maar nooit echt de kans toe kregen. Tot nu.


-----


Wat is de Ja Cheque?


De Ja Cheque® is de enige waardebon ter wereld waarmee je iemands grootste droom cadeau doet. Wie hem schenkt, vult de naam in van de ontvanger, tekent op voorhand met ‘Ja’ en geeft hem blanco af. Wie hem ontvangt, mag er eender welke wens, droom of verlangen op invullen in de wetenschap dat het nu al ‘Ja’ is.

www.jacheque.com (voor particulieren) of www.karlraats.com/de-ja-cheque (voor organisaties) of Instagram https://www.instagram.com/ja_cheque/


 

Lees, reageer op, en deel de LinkedIn versie van dit artikelComments


bottom of page