top of page
spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

KARL ALS SPREKER
BETROKKENHEID CREËREN

Moet je actief luisteren, empathisch leiderschap omarmen of juist radicaal eerlijk zijn? Ken je best het DISC profiel van iedere medewerker uit je hoofd of werk je toch maar best aan je emotionele intelligentie? Maar als het een techniek of een truc wordt, hoe zit het dan met je authenticiteit? En hoe kom je dan ook nog aan je werk toe? 


Betrokkenheid creëren, is een mijnenveld vol aannames, goede bedoelingen met averechts effect. Wat geweldig nieuws is, want dat wil zeggen dat de ruimte tot verbetering gigantisch is. En toegankelijker dan je zou denken. 

spreker aanspreekcultuur - Karl Raats

FEEDBACK GESTUNTEL

Op basis van o.a. zijn kleurrijke ervaring met de recht-voor-de-raap taal en straat strategieën van zogenaamde 'probleem-jongeren' alsook de grijze-pakken-aanpak van C-level managers voorkomt Karl dat zijn publiek zichzelf in de voet blijft schieten.

 

Want met eigenhandig stukgeschoten voeten verder blijven manken, is wel erg onhandig wanneer je met je team gezamenlijk een marathon te lopen hebt. Daar ligt de basis voor een andere aanpak dan ons gebruikelijke feedback, feed forward en aanspreek gestuntel.

Eveline Halprin -
Halprin Event Management

Soms heb je het geluk om een pareltje te ontmoeten. Karl is er zo een. Met zijn humor, expertise, welbespraaktheid en ontwapenende manier van omgang, weet hij de juiste speldenprikjes uit te delen om mensen in beweging te brengen en te laten omdenken. 

Mark Struik -
Postillon Hotels

Karl is scherp, kritisch en zorgt voor door middel van heldere methodes dat je buiten de gebaande paden komt. De individuele persoon wordt een duidelijke, soms confronterende, spiegel voorgehouden. Mede door zijn humor, frisse kijk en professionele houding is hij aangenaam gezelschap.

Lies Debbaut -
SHIFFT

Karl is van alle markten thuis, inspireert en motiveert deelnemers zonder heel veel woorden, geeft je het gevoel dat je echt meetelt, blijft telkens verwonderd en geïnteresseerd en stelt de juiste vragen. Kortom, hij is dé man om onder de arm te nemen!
WAT JE MAG VERWACHTEN

Als een hamer het enige gereedschap is waarover je beschikt, ben je geneigd ieder probleem als een spijker te zien, wist Maslow al. (Jawel, die van de piramide) En dus legt Karl (Jawel, die van de Ja Cheque) een paar extra werktuigen in je gereedschapskist. 


"HET FEEDBACK FEESTJE"


Wat krijg je op je bord tijdens deze masterclass in betrokkenheid : "Het feedback feestje"? 

• Je krijgt klare taal. Geen management speak, containerbegrippen of abstracte modellen. 
• Je (publiek) smult van hilarische voorbeelden op dit feest van herkenning

• met interactieve experimenten en praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan,

• overgoten met de nodige zelfrelativering, lachsalvo's en bakken energie.

Feedback geven / ontvangen en elkaar aanspreken krijgen eindelijk weer een kans van slagen. En jullie dus ook.

JaCheque_inzetten
MS5_8938.jpg

SPREKER SAMENWERKEN

Ontdek en beleef een manier van denken en doen die niet ondanks, maar juist dankzij onze onderlinge verschillen en tegenstellingen werkt.  En vraag je af waarom je de dingen al niet veel eerder zo aanpakte. 

DSC00327 - JC02_PackShot_Menu_cropped.png

DE JA CHEQUE BELEVING

Zet de Ja Cheque in als onvergetelijke give-away na een tot-in-de-toppen-van-je-tenen inspirerende lezing die nog lang nazindert bij de deelnemers aan je event. Letterlijk en figuurlijk een droom cadeau. 

spreker motivatie - inspiratie - Karl Raats

SPREKER MOTIVEREN & INSPIREREN

Er is niks fout met mensen motiveren en inspireren. Op voorwaarde dat al die motivatie niet door kieren en gaten weer wegstroomt. Voor je dus als bezeten gaat motiveren, doe je best iets compleet anders.

Contact Forumulier Keynote
KEYNOTE AANVRAGEN

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Lees onze privacy statement

Dank voor je bericht. We nemen snel contact op.

bottom of page